Kyllingform
Som nybakt mamma er middagsformer i ovn noe jeg virkelig setter pris på – det smaker godt, er raskt å lage og det er nok til mange personer eller til å dele opp i mindre porsjoner som kan varmes opp senere. Denne kyllingformen har en god og balansert smak av grønnsaker, kylling, fløte og chilli. Med andre ord får du i deg både grønnsaker og kjøtt, og med ris og evt. friske cherrytomater til metter denne middagen både godt og lenge.
Som matblogger har jeg selvsagt lyst til å vise dere hvor gode oppskriftene mine er, men når det kommer til former som denne – der biter av kjøtt og grønnsaker stikker opp under smeltet ost, så klarer ikke bildet å fange hvor godt det egentlig er. Jeg har laget denne oppskriften tre ganger, og prøvd å ta bilder av den like mange ganger, så nå får dere heller stole på meg – denne retten er verdt å lage! Krydre den gjerne til etter din smak og varier med grønnsaker du tåler og liker.
Trykk her eller på bildet for å komme til oppskriften.
Ps. SNART skal jeg avsløre en stor hemmelighet her på bloggen - så følg med! Husk at du kan følge Magevennlig mat på facebook og instagram.
//Julia