La mai bli en festmåned for alle!
Inneholder reklame
Vil du lage kaker og bakst som alle kan spise rundt festbordet? Det er mai, en måned der man ofte samles i sosiale lag – være seg konfirmasjoner, bryllup, helligdager eller 17. Mai-feiring. Da er det naturlig nok ofte kaker og bakst som står i sentrum, og som matintollerant vet jeg hvor mye jeg setter pris på å kunne spise det samme som alle andre rundt festbordet.
Jeg håper at så mange som mulig velger å bake med omtanke for allergikere og matintollerante slik at alle kan kose seg både på arrangementer, i selskap, på besøk eller hjemme hos seg selv. Det setter nemlig en ganske stor demper på festlighetene å få akutte magesmerter og måtte se seg om etter nærmeste toalett…
Bli inspirert!
I min nyeste bok, Magevennlig bakst, finner du oppskrifter på både salt bakst, søt bakst og kaker som er både lavFODMAP, glutenfrie, laktosefrie og noen som også er både melkefrie, melfrie og eggfrie.
Hva med å lage glutenfrie bagels til 17.mai frokosten og servere med laktosefri kremost og røkelaks? Etterfulgt av gluten og laktosefri bløtkake, eller melfrie kokoskake med limekrem? Oppskriftene på dette og mye annet finner du i boken Magevennlig bakst, så om du ikke allerede har kjøpt boken, så er mai måned en god nok grunn i seg selv. For du vil vel være den kule verten/vertinnen som stiller med imponerende kaker og bakst som alle kan spise sammen?
Vil du vinne en bok?
Jeg gir bort 2 utgaver av min nyeste bok Magevennlig bakst. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her på bloggen eller på konkurransen på Facebook, der du forteller meg hva slags mat, kaker eller bakst du forbinder med 17. Mai!
To tilfeldige vinnere trekkes den 17.mai!
//Julia