Magevennlig mat

View Original

Brownie med bringebærmousse

I morgen er det 17.mai og for vår del blir det den første nasjonaldagen for lille Vetle. Vi skal feire med venner og familie her hjemme hos oss og har invitert til en uformell brunsj. På bordet vil det stå spekemat, røkelaks, eggerøre, glutenfrie rundstykker, litt grillmat (grillet kjøtt og fisk) og ikke minst kaker! 

Det blir frokostkaken med müsli og yoghurt som jeg delte i går og min svigerinne lager Pavlova. I tillegg måtte jeg bare prøve meg frem med en ny kake og siden jeg elsker kombinasjonen av sjokolade og bringebær - ja, så ble det en browniekake der jeg har brukt bringebær i røra, og en frisk bringebærmousse på toppen. I moussen bruker jeg veldig lite sukker, for at de to delene ikke skal bli for søte sammen, men derimot utfylle hverandre i sødme og syrlighet. 

Trykk her får oppskriften! 

Husk at det er siste dag med konkurransen om 2 utgaver av Magevennlig bakst i dag (16.mai). Vinneren blir kontaktet på torsdag! 

Jeg ønsker dere alle en riktig god og magevennlig 17.mai! 

//Julia