Glutenfri og magevennlig fastelaven!
Da jeg vokste opp med glutenfri diett husker jeg fastelavensboller som mursteiner av glutenfrie boller som smuldret opp når man prøvde å spise de. Men sånn er det heldigvis ikke lenger.
Ønsker du en skikkelig god bolleoppskrift som er saftig og myk anbefaler jeg denne, Glutenfrie boller / kanelboller. Etter at jeg begynte å bake på denne måten, med litt eddik i deigen og damp i ovnen, har jeg ikke bakt på andre måter. Dette er den beste måten å få saftig, myk og nydelig glutenfri bakst på. Disse bollene er stekt med kanelsukker på toppen, men det er selvsagt valgfritt.
Er du som meg og like vannbakkels bedre på fastelaven? Da burde du teste min helt nye oppskrift på fastelavens-bakkels aka Glutenfrie hjerte-vannbakkels med laktosefri vaniljekrem dyppet i smør og kanelsukker! Her møter det salte fra smøret det deilig søte fra kanelsukker og vaniljekrem - halleluja så godt!
Ønsker dere alle en riktig god fastelaven!
// Julia