Rabarbraiskrem (laktosefri og uten ismaskin)

Rabarbraiskrem (laktosefri og uten ismaskin)

Verdens beste iskrem - mer smak av sommer får du ikke. Denne oppskriften kan også brukes til å lage fantastisk godt kakefyll.


Porsjoner: 1 brødform

Ingredienser: 

  • 3 dl laktosefri kremfløte

  • 1 ts vaniljesukker 

  • 2 ss sukker

  • 3 dl avkjølt rabarbrakompott

Slik gjør du: 

Pisk kremfløte, vaniljesukker og sukker til en fast krem. Vend deretter rabarbrakompotten inn - vær forsiktig, men sørg samtidig for at det er godt blandet. 

(Om du ønsker å bruke dette som kakefyll er den nå klar til å smøre ut på en deilig glutenfri kakebunn)

Kle en brødform med bakepapir og hell i kremblandingen. Sett den i fryseren over natten. Du behøver ikke røre i isen, men ta den gjerne opp 20 min før den skal serveres slik at du kan lage fine kuler av den! 

Serveringstips:

varm gjerne opp litt rabarbrakompott og hell over isen, eller ha i bunn av skålen. Da forsterker du den søte, syrlige og deilige rabarbrasmaken! 


Grovt glutenfritt brød

Grovt glutenfritt brød

Rabarbrakompott

Rabarbrakompott

0