Rabarbraiskrem (laktosefri og uten ismaskin)
Verdens beste iskrem - mer smak av sommer får du ikke. Denne oppskriften kan også brukes til å lage fantastisk godt kakefyll.
Porsjoner: 1 brødform
Ingredienser:
3 dl laktosefri kremfløte
1 ts vaniljesukker
2 ss sukker
3 dl avkjølt rabarbrakompott
Slik gjør du:
Pisk kremfløte, vaniljesukker og sukker til en fast krem. Vend deretter rabarbrakompotten inn - vær forsiktig, men sørg samtidig for at det er godt blandet.
(Om du ønsker å bruke dette som kakefyll er den nå klar til å smøre ut på en deilig glutenfri kakebunn)
Kle en brødform med bakepapir og hell i kremblandingen. Sett den i fryseren over natten. Du behøver ikke røre i isen, men ta den gjerne opp 20 min før den skal serveres slik at du kan lage fine kuler av den!
Serveringstips:
varm gjerne opp litt rabarbrakompott og hell over isen, eller ha i bunn av skålen. Da forsterker du den søte, syrlige og deilige rabarbrasmaken!