Grønnkålchips med hvitløksolje
Grønnkålchips er en sunn, lett og god snacks som er lett å lage hjemme. Den passer som snacks for seg selv (godt alternativ til potetgull) eller som tilbehør til middager. Jeg har også litt grønnkålchips i mine pokebowls for å få et knasende godt element.
Du trenger:
1 pose grønnkål (150 g)
2 ss Hvitløksolje
0,25 ts Salt
Slik gjør du:
Om du ikke allerede har hvitløksolje kan du følge denne oppskriften eller frese noen hvitløksbåter dekket med olje i en liten kjele. Da får du en smaksrik olje. Bland saltet inn i oljen.
Vask grønnkålen og ha den i en bolle. Hell over olje og bland med hendene til den blir blank og myk.
Legg bakepapir på et stekebrett og bre grønnkålen utover. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til grønnkålen er tørr og sprø. Ta ut av ovnen, avkjøl og nyt!
Tips:
for mer smak kan du også drysse et lag med sesamfrø over.