Laktosefri karamell-mousse med glutenfri kjeks og sjokolade
Okey, dette ble ikke det beste bildet med kremrester på glasset. Men det gjør liksom ikke noe for denne desserten er så latterlig god at den skal være litt “rottete”. Med deilig karamell i moussen, hakkede cookies og sjokolade over og salt karamell over - kan det bli bedre?
Porsjoner: 3 glass mousse
Ingredienser:
3-4 dl gresskar-karamell eller fløtekaramell
3 dl laktosefri kremfløte
1 ss melis
ca. 10 Schar glutenfrie choco chip cookies
½ plate kokesjokolade
Slik gjør du:
Visp krem fløte med melis til en fin og tykk krem. Tilsett ca 2 dl gresskar-karamell og rør dette forsiktig inn til det er fordelt i kremen.
Hakk opp kjeksen og sjokoladen i små biter.
Fordel kremen i tre dessertglass. Hell over biter av kjeks og sjokolade og topp det hele med å helle resten av gress-karamell over. Sett i kjøleskapet frem til servering.