Pasta med tunfisk og sitron
Dette er en enkel, billig og god rett. Bruker du rispasta eller risnudler er den også god for magen på ekstra dårlige mage-dager. Den er lett for magen og lett å lage.
Porsjoner: 4 porsjoner
Ingredienser:
Glutenfri spagetti til 4 porsjoner (følg anvisining på pakken)
2 ss olivenolje eller hvitløksolje
1 ss revet sitronskall
2-3 dl persille eller ruccola
3 ss sorte oliven
2 bokser tunfisk i vann eller olje
4 ss sitronsaft
salt og pepper
Slik gjør du:
Finn frem en stor kjele, fyll med vann og kok opp riktig mengde pasta.
Mens pastaen koker kan du skjære olivene i mindre biter, hakke opp persillen og rive skall av sitronen.
Når pastaen er ferdig heller du av vannet og har pastaen tilbake i kjelen. Bland inn olivenolje eller hvitløksolje, sitronskall, persille eller ruccola, oliven og tunfisk. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Bland det hele godt sammen i kjelen før du fordelere det utover tallerkener og servere.
Oppskriften er inspirert av Martha Stewart.