Espen serverer: Pepperlaks med salat av rotgrønnsaker

Foto og oppskrift: Espen Edin Døhlen

Foto og oppskrift: Espen Edin Døhlen

En av ingrediensene jeg har fått skikkelig dilla på i det siste er fisk! Det høres kanskje ikke så rart ut, men for meg som aldri har vært spesielt glad i fisk er det noe uvant. Nå er det derimot noe jeg faktisk craver etter og kan glede meg til å spise i ulike varianter og former. Kanskje er det graviditeten som har skylda, eller rett og slett at det er vår i luften og jeg lar meg inspirere av et sunt og lett kosthold der sunne fettkilder blir kombinert med smaken av friske grønnsaker.

Jeg kom derfor på denne oppskriften som min mann Espen utarbeidet og tok bilder av til et magasin, for cirka et år siden. Dessverre ble det ikke noe av oppslaget i magasinet, men denne retten er så utrolig god (og vakker) at den fortjener å bli delt.

Pepperlaks med salat av rotgrønnsaker er selvsagt magevennlig og lavFODMAP, men husk å juster mengden med pepper etter hva magen din tåler.

Klikk her for oppskriften!


//Julia (& Espen)

Fra harde klumper til saftige boller: jeg har vært på kurs i glutenfri gjærbakst!

Gravid med irritabel tarm og Crohns

0