Ukemeny, uke 43
Høsten er for meg ofte hektisk, og forrige uke var intet unntak med både foredrag, reising og ikke minst en liten bihulebetennelse på toppen. Derfor ble denne ukens meny noe forsinket, men jeg håper den nye, og utrolig gode, oppskriften på frokostpai kan veie opp for det!
Mandag
Frokost: Glutenfritt brød med valgfritt pålegg
Lunsj: Rester av Spinatpai (se oppskrift s. 91 i boka).
Tirsdag
Frokost: Laktosefri yoghurt med müsli og bær + enegrikule. For oppskrift på musli med appelsin se s. 47 i boka.
Lunsj: Nøtterundstykker + caprese lunsjsalat
Middag: Gulerotsuppe med koriander og ingefær (se oppskrift s.75 i boka).
Bruk kvelden/ettermiddagen til å lage frokostpai!
Onsdag
Frokost: Frokostpai (lages dagen før)
Lunsj: Rester av Gulerotsuppe med koriander og ingefær. Varm opp raskt i mikro eller kasserolle (se oppskrift s.75 i boka).
Middag: Italienske kjøttboller med potetmos (se oppskrift s.79 i boka).
Torsdag
Frokost: Laktosefri yoghurt med müsli og bær + enegrikule. For oppskrift på musli med appelsin se s. 47 i boka.
Lunsj: Frokostpai
Middag: Spagetti alla carbonara
Fredag
Frokost: Bringebæryoghurt med musli. For oppskrift på musli med appelsin se s. 47i boka.
Lunsj: Glutenfritt brød med valgfritt pålegg.
Middag: Taco-fredag! Lag fisketaco eller vanlig taco. Se oppskrift på magevennlig tacokrydder, salsa og tortillalefser på side 85 og 87 i boka.
Lørdag
Frokost/ Lunsj: Bananvaffler med bokhvete, frukt og bær (se oppskrift s. 55 i boka)
Middag: Julias lag-på-lag form. Serveres med frisk salat ved siden av.
Dessert: Bringebærboller med marsipan
Søndag
Frokost/lunsj: Egg i baconkopp med hollandaisesaus (se oppskrift s. 51 i boka)
Bruk dagen til å lage hjemmelaget leverpostei – det er fryktelig godt og enklere enn du tror. Da har du deilig pålegg til neste uke. Se oppskrift side 43 i boka.
Middag: Kremet høstsuppe med bacon
Ha en fin uke!
// Julia